- Job
- Priest
- Irk
Merhabalar WOK Ailesi;
"Slave Pazar" konumuza hoş geldiniz, detaylar aşağıdadır.
Unutmayın, Oyunda olmasanızda pazarınız oyunda aktif kalır !!!
Adım 1 : Slave Merchant Temin etmeniz gerekmektedir. [PUS'dan ve Etkinliklerden Elde edebilirsiniz.]
Adım 2 : H -> Trade -> Merchant Adımlarını uygulayarak pazar açma ekranını açmanız ve Selling Merchant demeniz gerekmektedir.
Adım 3 : Pazar kurma ekranı açıldığında Slave Butonunu tıklamanız yeterlidir.
,
Adım 4 : Slave butonu tıklı bir şekilde itemlerinizi satışa hazır hale getirip '' Confirm '' demeniz yeterli olacaktır.
Adım 5 : Slave pazar sizin bir klonunuzu oluşturarak siz PK atarken, FARM yaparken veya Oyundan çıkarken yerinize satış işlemleri yapmaya devam eder.
Adım 6 : H -> Trade -> Slave Merchant adımlarıyla Slave pazarınızı bozabilir veya kontrol edebilirsiniz.
Adım 7 : Slave Merchant kontrol ekranı aşağıdaki gibidir.
İyi Oyunlar Dileriz WOK Staff.
"Slave Pazar" konumuza hoş geldiniz, detaylar aşağıdadır.
Unutmayın, Oyunda olmasanızda pazarınız oyunda aktif kalır !!!
Adım 1 : Slave Merchant Temin etmeniz gerekmektedir. [PUS'dan ve Etkinliklerden Elde edebilirsiniz.]
Adım 2 : H -> Trade -> Merchant Adımlarını uygulayarak pazar açma ekranını açmanız ve Selling Merchant demeniz gerekmektedir.
Adım 3 : Pazar kurma ekranı açıldığında Slave Butonunu tıklamanız yeterlidir.
,
Adım 4 : Slave butonu tıklı bir şekilde itemlerinizi satışa hazır hale getirip '' Confirm '' demeniz yeterli olacaktır.
Adım 5 : Slave pazar sizin bir klonunuzu oluşturarak siz PK atarken, FARM yaparken veya Oyundan çıkarken yerinize satış işlemleri yapmaya devam eder.
Adım 6 : H -> Trade -> Slave Merchant adımlarıyla Slave pazarınızı bozabilir veya kontrol edebilirsiniz.
Adım 7 : Slave Merchant kontrol ekranı aşağıdaki gibidir.
İyi Oyunlar Dileriz WOK Staff.
Moderatör tarafında düzenlendi: